Våre produsenter

Våre produsenter

Våre ansatte lager tradsjonsmat med kjærlighet. Møt noen av de her.

THULEFJORDS EGNE JENNY

Produksjonsleder Jenny velger kjøtt med omhu for at lammerullen fra Thulefjord skal få den ekstra gode smaken.

Jenny og Bernt viser frem Thulefjord på Matstreif.

Når vi lager lammerull, er det vår produksjonsleder Jenny som plukker ut de beste lammesidene fra fine og ferske lam.

Hver rull blir behandlet hver for seg, vi krydrer dem med gode krydder og til slutt surres lammerullene for hånd.

 

THULEFJORDS SKOGS-OLE

Ole har ansvaret for at reinsdyrpølsene våre får den ypperste kvaliteten, fra å velge kjøttet, til å hente de aller beste eineflisene til røking.

Ole sanker eineflis til Thulefjords reinsdyrspølse.

Ole bruker fine stykker av rein som kvernes og krydres, smakes på og justeres, før han til slutt er fornøyd med smak og utseende.

Reinsdyrpølsene røykes med eineflis, og Ole drar selv ut i skogen for å velge ut de beste einebuskene som han deretter barker og fliser opp. Så passer han på under hele røykeprosessen at pølsene får den rette fargen og den ekte einesmaken.