Om Thulefjord

Om Thulefjord

Med lys døgnet rundt under midnattssolen og varme fra Golfstrømmen er Nord-Norge en grønn oase i Arktis. Gress og urter byr på ekstra saftige og rike smaker, og gir spesielle kvaliteter til nord-norsk kjøtt.

Nordnorsk matkultur har gjennom tidene vært preget av oppfinnsomhet og utstrakt bruk av lokale råvarer. Det har vært med på å prege mange nordnorske retter slik at de i dag er både hverdagsmat og festmat med svært høy kvalitet.

I Thulefjord-serien benytter vi kun nordnorske råvarer av høy kvalitet, og produktene representerer med stolthet det aller beste fra den tradisjonsrike og mangfoldige nordnorske matkulturen.

 

Vi er stolte over at flere av våre produkter i Thulefjord serien har blitt tildelt Spesialitetsmerket. Produktene som har dette merket skal hjelpe forbrukerne frem til ekte matopplevelser, samtidig som det skal bidra til norsk matmangfold og lokal utvikling gjennom matproduksjon. Dette er matprodukter med spesielle kvaliteter når det gjelder råvarebruk, produksjonsmetode og smak. Det er Matmerk som godkjenner hvem som får tildelt Spesialitetsmerket.